second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog zubnog zlata

 

Kada je reč o zubnom zlatu, napominjemo da isto sadži veću količinu zlata u odnosu na zlatni nakit. Procenat čistog zlata u leguri zubnog zlata kreće se čak i do neverovatnih 91%. Ne treba dalje objašnjavati da zlato za razliku od ostalih plemenitih metala poseduje najveću vrednost na tržištu. Ukoliko posedujete zubno zlato znajte da isto možete prodati ili dobiti novčanu pozajmicu ukoliko isto date u zalog. Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem pozajmice na osnovu zaloga vašeg zubnog zlata. Posetite naš lokal u okviru TC Zeleni venac i rešite vaše finansijske probleme. 

 

Vrednost zubnog zlata kao predmeta zaloga

 

Na licu mesta, u okviru naše zalagaonice, procenićemo vrednost vašeg zubnog zlata. Na osnovu procene koju vrše naši stručnjaci, iznećemo ponudu koja će obuhvatati iznos novčane pozajmice koju smo spremni da odobrimo kao i obavezno potpisivanje ugovora. Na vama je da se odlučite.Imajte u vidu da vam vaše zubno zlato može doneti preko potrebnu novčanu pozajmicu kojom možete rešiti manje finansijske probleme. Ne poveravajte vaše sredstvo zaloga bilo kome! Naše iskustvo i stručnos garantuju uspešnu saradnju.

 

Zalog zlata u okviru zalagaonice Golden Masters 

 

Na području Srbije, a pogotovu Beograda, posluje veliki broj antikvarnica, zalagaonica i zlatara koje se bave odoravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga vašeg zlata. Međutim ni jedna od njih neće vam ponuditi odlične uslove kakve nudi naša zalagaonica.  Naš lokal napustićete nasmejani i sa novcem u džepu.

 

Pored zaloga zubnog zlata, zalagaonica Golden Masters kao predmet zaloga prima i :

 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati