second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog zlatnog nakita

 

Ako posedujete zlatni nakit koji je oštećen i ne želite da ga popravljate, nemojte misliti da takav nakit bezvredan! Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zalog zlatnog nakita i nudimo odlične uslove prilikom odobravanja pozajmica. Naši zaposleni procenjuju vrednost vašeg nakita na licu mesta i nude vam iznos pozajmice. Posetite nas i rešite vaše finansijske probleme.

 

Kao što smo napomenuli, ako je vaš nakit oštećen, to ne znači da mu je vrednost manja. Prilikom primanja u zalog nakita, procenjuje se njegova vrednost, odnosno koliki je udeo zlata u samom nakitu kao i  finoća zlata. Na osnovu vrednosti zlatno nakita, tj. predmeta zaloga formira se iznos novčane pozajmice koju smo spremni da odobrimo. 

 

Kako se procenjuje vrednost kod zaloga zlatnog nakita?

 

Finoća zlata u nakitu je procenat čistoće zlata. Kako izmeriti procenat čistoće zlata u nakitu? Procenat čistoće se meri pomoću  količinoe udela čistog zlata u samoj leguri. Ukoliko vaš zlatni nakit koji dajete u zalog ima dosta dobar procenat ćistoće, budite sigurni da će iznos novčane pozajmice biti mnogo veći.

 

 

Kao što smo napomenuli, ne marite ukoliko je vaš zlatni nakit oštećen jer se prilikom zaloga gleda njegova vrednostk, odnosno vrednost zlata. Zapamtite, prilikom zaloga zlatnog nakita, gleda se količina zlata koja je sadržana u predmetu i na osnovu kojeg se formira iznos novčane pozajmice koji se odobrava.. 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati