second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog zlatnika u okviru Golden Masters zalagaonice

 

Da li ste znali da na osnovu vaših predmeta od zlata, konkretno zlatnika, možete rešiti vaše finansijske probleme dobijanjem novčane pozajmice? Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnika.Za zlatnike je opšte poznato da su u vreme učestovanja u novčanom prometu imali duplo veču vrednost nego srebrnjaci.

 

Vrednost zlatnika procenjuje na osnovu finoće zlata, odnosno udela čistog zlata od kojeg je zlatnik izrađen. Procenu vrednosti vaših zlatnika obavljamo na licu mesta, u prostorijama naše zalagaonice. Procenu vrše naši zaposleni koji se mogu podičiti obrazovanjem i diplomama koje su sticali širom Evrope pa čak i Azije. Nakon izvršene procene, klijentu se saopštava vrednost potencijalnog zaloga kao i iznos potencijalno odobrene novčane pozajmice. 

 

Nakon dobrovoljnog pristanka klijenta, zalagaonica Golden Masters potpisuje ugovor kojim je definisana obaveza i pravo klijenta, ali i zalagaonice za vreme trajanja novčane pozajmice. Ugovor se potpisuje na period od jednog meseca i moguće ga je produžiti.

 

Naše iskustvo u ovom poslu, kao i naši sertifikati od strane poznatih aukcijskih kuća Sotheby's Christies garantuju zadovoljstvo naših klijenata. Savetujemo da posetite naš lokal koji se nalazi u Lominoj br.5 u okviru tržnog centra Zeleni venac i na taj način saznate koliki je iznos novčane pozajmice koju možete dobiti ukoliko kao zalog date vaše zlatnike.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati