second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog zlatnih satova

 

U okviru usluga koje nudi naša zalagaonica Golden Masters, nalazi se i odobravanje novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnih satova. Zlatni satovi su uvek bili jako cenjena roba i jako vredna. Odobravanje novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnih satova vrši se u našem lokalu na Zelenom Vencu u ulici Lominoj br. 5a. Posetite nas i saznajte koliko vredi vaš zlatni sat, odnosno koji je iznos pozajmice koju možete dobiti.

 

Bez obzira da li je vaš zlatni sat previše korišćen ili možda oštećen, to nije znak da je bezvredan. Saznajte njegovu vrednost i unovčite je tako što ćete dobiti novčnu pozajmicu. Kako? Posetite našu zalagaonicu, dozvolite da naša stručna lica procene vrednost vašeg zlatnog sata i rešite vaše novčane probleme.

 

Zalog zlatnih satova i formiranje iznosa pozajmice

 

 

Kao što je rečeno, vrednost zlatnog sata prilikom odobravanja novčane pozajmice, procenjuju zaposlena lica i na osnovu procene formira se iznos pozajmice. Prilikom procene gleda se finoća zlata koju poseduje predmet  zaloga. Finoću zlata određuje čistoća zlata, odnosno udeo čistog zlata u leguri. Što je udeo čistog zlata veći, raste i vrednost, i obrnuto.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati