second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zlatnih dukata

 

Da li imate zlatni dukat ili možda više njih a za koje mislite da su bezvredni? Ukoliko je odgovor da, znajte da se varate. Zlatni dukati su jako cenjeni na današnjem tržištu i za njihov zalog dobija se odlična novčana pozajmica. Savetujemo vam da posetite naš lokal na Zelenom Vencu i saznate vrednost vaših zlatnih dukata.

 

Kod zaloga zlatnih dukata, kada je reč o količini novčane pozajmice koju možete dobiti,  pre svega, neophodno je prevashodno izvršiti procenu dukata. To zapravo znači da je neophodno izanalizirati kolika je količina zlata od kojeg je dukat izrađen. Pored količine zlata, vodi se računa i finoći. Finoća zlata je procenat čistog zlata u leguri. U okviru naše zalagaonice nalaze se stručnjaci koji će na licu mesta proceniti gore navedeno i odrediti vrednost dukata a samim tim i iznos novčane pozajmice koja će vam biti ponuđena ukoliko se odlučite da date u zalog zlatne dukate.

 

 

Napominjemo da vrednost dukata i njihova cena varira iz dana u dan. Na vrednost zlatnih dukata, kao predmeta zaloga, pored finoće zlata utiče i vrednost dinara. Na teritoriji Beograda nalazi se ogroman broj radnji i preduzeća koje primaju u zalog zlatne dukate. Zalagaonica Golden Masters ponudiće vam zadovoljavajuć iznos novčane pozajmice i garantujemo da ćete naš lokal napustiti sa osmehom na licu.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati