second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog umetničkih slika

 

Umetničke slike možete uložiti kao zalog u zalagaonici Golden Masters, kao garanciju za novčanu pozajmicu. Zalog umetničkih slika je odličan način da prevaziđete finansijsku krizu, bez uzimanja kredita sa visokim kamatnim stopama u bankama.

 

Davanjem u zalog umetničkih slika dobićete brzu i povoljnu pozajmicu, uz potisivanje ugovora na mesčnom nivou. Zalagaonica Golden Masters garantuje bezbednost i čuvanje Vaših umetničkih slika. Po isteku ugovora vraćate pozajmljeni novac uvećan za troškove čuvanja, i dobujate svoju umetničku sliku natrag. Ukoliko niste u mogućnosti da vratite novac u dogovorenom roku, ugovor se može produžiti.

 

Visina pozajmice koju može obezbediti zalog umetničkih slika

 

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog umetničke slike klasične i savremene umetnosti, domaćih i stranih autora. Vrednost umetničke slike određuje visinu pozajmice. Procenu vrednosti vrše vrsni poznavaoci umetničkih dela, na osnovu tehnike kojom je slika rađena, dimenzija i imena autora slike.

 

Odmah nakon procene predmeta koji dajete u zalog, zalagaonica Golden Masters će Vam ponuditi iznos pozajmice koji je u mogućnosti da isplati. Novac dobijate odmah po potpisivanju ugovora. Za sve informacije možete nas kontaktirati ili posetiti u tržnom centru Zeleni venac, u Lominoj broj 5.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati