second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalagaonica Golden Masters-Zalog tehnike

 

Zalagaonica Golden Masters ne bavi se isključivo davanjem pozajmica na osnovu zaloga u vidu vaših dragocenosti. Novčanu pozajmicu možete dobiti ukoliko založite vašu tehniku koja poseduje određenu vrednost. Založite vašu tehniku i rešite vaše finansijske probleme. Tehnika takođe poseduje određenu vrednost, za koju smo, nakon procene naših stručnjaka licu mesta, spremni da odobrimo određeni iznos pozajmice. Da li vam je hitno potreban novac a ne želite vašu tehniku da prodate? Dajte je u zalog u našoj zalagaonici. Novčanu pozajmicu odobravamo za svega nekoliko minuta, nakon što naši zaposelni procene predmet vašeg zaloga, odnosno njegovu vrednost.

 

Pozajmite novac brzo i lako!

 

Zalagaonica Golden Masters u zalog, kada je reč o tehnici, prima:

  • Laptop
  • LCD televizor
  • Profesionalnu foto i digitalnu opremu
  • Kameru
  • Muzički instrument

Pored toga što navedene predmete možete dati u otkup, iste možete založiti i na osnovu njihove vrednosti dobiti kratkoročnu novčanu pozajmicu.

 

 

Pozivamo vas da posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, u okviru tržnog centra Zeleni venac. Garantujemo uspešno rešavanje vaših finansijskih problema i efikasno odobravanje pozajmice. Za dodatne informacije, savetujemo da nas kontaktirate preko stranice Kontakt.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati