second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebrnog nakita

 

Kao što je slučaj kod zlatnog nakita, ili bilo kog drugog komada nakita koji je izrađen od zlata ili srebra, ne treba ga zanemariti  ako je nefunkcionalan ili oštećen. Takva vrsta nakita i dalje poseduje određenu vrednost i moguće ga je dati u ozalog. Zalog srebrnog nakita je još jedna od mogućnosti koju vam nudi zalagaonica Golden Masters. Velika je verovatnoća da posedujete minđuše, lančiće ili možda narukvice od srebra koje vam skupljaju prašinu, ne nosite ih ili su oštećene. Dajte ih u zalog i na taj način obezbedite sebi novčanu pozajmicu.

 

Našoj zalagaonici nije važno u kakvom je stanju predmet koji se daje u zalog. Kada dajete u zalog srebrni nakit, posmatramo vrednost, tj. težinu nakita kao i udeo srebra u njemu. Na osnovu toga se formira iznos novčane pozajmice koju odobravamo. Kada je proces procene zaloga, odnosno srebrnog nakita gotov, ponudićemo vam iznos pozajmice na osnovu koje potpisujemo odgovarajući ugovor. 

 

Zalog srebrnog nakita i njegova vrednost

 

 

Davanjem u zalog srebrnog nakita, idealno je rešenje ukoliko vam je hitno potreban novac kako bi premostili određene novčane probleme. Vrednost zaloga srebrnog nakita promenljiva je i na osnovu toga savetujemo da posetite našu zalagaonicu i da se o raspitate temeljno. Naši zaposleni procenjuju vaš komad srebrnog nakita na licu mesta i saopštavaju vam iznos pozajmice koju smo spremni da odobrimo. Vi odlučujete. Vrednost zaloga i iznos novčane pozajmice se pre svega formira na osnovu težine srebra ali i na osnovu zastupljenosti srebra u komadu nakita koji predstavlja predmet zaloga.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati