second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebrnjaka

 

Ako u vašem vlasništvu imate stari srebrni novac, tj. srebrnjake, znajte da iste možete dati u zalog i na taj način dobiti novčanu pozajmicu. Kada govorimo o vrednosti srebrnjaka,  oni se procenjuju na licu mesta od strane naših stručnih lica i zavisi pre svega od kvaliteta i srebra od kojeg je novac izrađen. Takođe, kada je zalog srebrnjaka u pitanju, na iznos novčane pozajmice će uticati i vrednost samog srebrnjaka odnosno količina čistoće srebra u okviru srebrnjaka.

 

Kada je reč o finoći srebranjaka, odnosno srebra u okviru njega, ista se meri udelom čistog srebra u leguri. Čisto srebro poseduje određene karakteristike kao što je mekoća. 

 

Zalog srebrnjaka i novčane pozajmice odobrava Golden Masters zalagaonica

 

Posetite naš lokal i ponesite stari srebrni novac koji je vaše vlasništvo. Na licu mesta procenjuje se njegova vrednost i nude odlični uslovi u vidu iznosa novčane pozajmice. Bićete zadovoljni. Za dodatne informacije kontaktirajte nas.

 

 

Davanjem u zalog srebrnjaka, rešićete manje finansijske probleme ili imati mogućnost za dalju investiciju zarađenog novca.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati