second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebrnih satova

 

Pored otkupa srebrnih satova, zalagaonica Golden Masters bavi se i odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga srebrnih satova. Kao i zlatni, tako i srebrni satovi uvek predstavljaju veoma atraktivne akcesoare. Njihova vrednost nije zanemarljiva pa samim tim ni iznos pozajmice na osnovu zaloga srebnih satova nije mala. Posetite naš lokal u Lominoj 5a u tržnom centru Zeleni venac i informišite se koliko vredi vaš srebrni sat ukoliko želite da sebi obezbedite kratkoročnu novčanu pozajmicu.

 

Ne obraćajte pažnju na to da li je vaš srebrni sat korišćen previše ili možda oštećen. Takav srebrni sat naravno da ima svoju vrednost kada je odobravanje novčane pozajmice na osnovu zaloga srebrnih satova u pitanju. Pitate se kako je to moguće? Prilikom odobravanja pozajmice na osnovu zaloga srebrnih satova, gleda se količina srebra od koje je vaš srebrni sat napravljen. Dajte vaš nepotrebni ili oštećeni srebrni sat u zalog i obezbedite sebi novčanu pozajmicu.

 

Zalog srebrnih satova i formiranje iznosa pozajmice

 

 

Vrednost srebrnih satova određuje se na licu mesta, u okviru naše zalagaonice, od strane naših zaposlenih. Dakle na taj način formira se iznos novčane pozajmice prilikom zaloga srebrnih satova. U toku procene srebrnog sata, posmatramo finoću srebra koju poseduje vas predmet koji je sredstvo zaloga. Finoća srebra je količina čistog srebra u leguri. Ako je količina čistog srebra velika, raste i vrednost vašeg zaloga a samim tim iznos novčane pozajmice koju možete dobiti.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati