second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebrnih dukata

 

Da li posedujete srebrne dukate ili više njih? Ako je odgovor potvrdan, da li ste se možda ponekad zamislili i zapitali da li i koliko vrede? Ukoliko je odgovor na oba pitanja da, imate priliku da dobijete novčanu pozajmicu! Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga srebrnih dukata.

 

Zasigurno je da je vama važno da za svaki  srebrni dukat dobijete što veći iznos novčane pozajmice kada ga dajete u zalog. Koliki je iznos novčane pozajmice koju ćete dobtiti prilikom davanja u zalog srebrnih dukata, zavisi pre svega od finoće srebrnih dukata. Finoća srebrnih dukata je veoma bitan faktor kod određivanja vrednosti i formiranja iznosa pozajmice. Tačnije, finoća srebrnih dukata predstavlja količinu čistog srebra u leguri. Kada je odobravanje novčane pozajmice na osnovu zaloga srebrnih dukata u pitanju, zaposleni u našoj zalagaonici vrše procenu na licu mesta i saopštavaju Vam iznos koji je moguće isplatiti na konto pozajmice.

 

Vrednost srebrnih dukata kao predmeta zaloga

 

Kada je reč o zalogu srebrnih dukata, bitno je naglasiti da vrednost nije uvek ista, odnosno fiksna. Vrednost varira na dnevnom nivou. Od čega zavisi vrednost srebrnih dukata? Vrednost srebrnih dukata zavisi i varira u odnosu na trenutnu vrednost dinara. Kao što je već napomenuto, na vrednost utiče i finoća srebra koju sadrži srebrni dukat.

 

 

Srebni dukati, iako više nisu deo novčanog predmeta, imaju svoju vrednost. Srebrni dukati poseduju određenu vrednost koja zavisi od količine srebra od kojeg su izliveni. Vratimo se na prva dva pitanja. Ukoliko posedujete srebrne dukate i ne znate njihovu vrednost, a hitno vam je potreban novac, posetite našu zalagaonicu i uverite se da nisu bezvredni. Obezbedite sebi novčanu pozajmicu i resite manje finansijske probleme.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati