second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebrne poluge

 

U današnje vreme veliki je broj investitora koji pored zlata ulažu i u srebro odnosno srebrne poluge. Kako  je vrednost srebra, odnosno njegova cena, po gramu znatno niža nego cena zlata, srebrne poluge se proizvode u velikim količinama. Težina srebrne poluge kreće se od 1. - 5. kilograma. U današnje vreme, investiranje u srebro predstavlja pametnu odluku.

 

Ulaganjem u srebro i štednjom u obliku srebra, srebrnih poluga mogu se preživeti krizni periodi tako što se isti mogu dati u zalog i na taj način obezbediti novčana pozajmica. Zalogom srebrne poluge, odnosno primanjem iste u zalog, bavi se i naša zalagaonica Golden Masters.

 

Zalog srebra i srebrne poluge

 

Kao što smo napomenuli, vaše srebrne poluge mogu biti predmet zaloga u okviru naše zalagaonice koja se nalazi u Lominoj 5a, u TC Zelenom venac. Posetite naš lokal i na licu mesta saznajte vrednost vaše srebrne poluge. Vrednost srebrne poluge određuje se na osnovu finoće srebra odnosno udela čistog srebra u leguri. Takođe, srebrne poluge nisu izrađene samo od čistog srebra iz razloga što je takvo srebro izuzetno mekano da bi se od njega pravili čvrsti predmeti.

 

 

Srebrne poluge se proizvode tako što se čisto srebro pomeša sa drugim metalima, uglavnom bakrom. Zbog takvog mešanja, poluga postaje čvršća. Primanje u zalog srebrne poluge odobravamo odlične uslove po pitanju novčanih pozajmica i garantujemo da ćete naš lokal napustiti zadovoljni, sa osmehom na licu i punijim novčanikom. Procenu vredosti vaše srebrne poluge vrše naši zaposleni na licu mesta.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati