second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog srebra

 

Srebro takođe spada u plemenite metale. Njegove karakteristike su rastegljivost, potom mekoća i njegovo lako kovanje. U prošlosti se srebro, baš kao i zlato koristilo u novčanom prometu, dakle posedovalo je određenu vrednost. Za razliku od zlata, srebro drugačije reaguje na izloženost vazduhu. Nakon dužeg izlaganja, srebro dobija sloj crne boje.

 

U prošlosti, ali i danas, srebro se uglavnom koristilo za izradu nakita, zatim ukrasa i posuđa, ali i kovanog novca. Dakle,, srebro i danas poseduje određenu vrednost na osnovu koje možete zaraditi novac ili isti pozajmiti. Kada govorimo o zaradi mislimo o davanju vašeg srebra u otkup. Kada je reč o dobijanju novčane pozajmice, podrazumeva se davanje srebra u zalog. 

 

Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozamica na osnovu vašeg zaloga. Posetite naš lokal u TC Zeleni venac, Lomina 5a i rešite vaše finansijske probleme.

 

U okviru naše zalagaonice, kada je srebro u pitanju, odobravamo pozajmice na osnovu:

  • Zaloga srebrnjaka
  • Zaloga srebrne poluge

Zalagaonica GM prihvata srebro kao zalog!

 

Vaše srebro biće procenjeno na licu mesta od strane naših zaposlenih stručnjaka i na osnovu ishoda procene saopštićemo vam koliku pozajmicu smo spremni da odobrimo. Nakon vašeg pristanka, pristupa se potpisivanju ugovora. Više o procesu odobravanja novčane pozajmice pogledajte ovde. Da li vam je hitno potrebna novčana pozajmica? Ukoliko je odgovor potvrdan, posetite nas ili kontaktiratje. Založite vaše srebro i rešite vaše probleme sa novcem.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati