second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog zlatnih i srebrnih satova

 

Ukoliko posedujete zlatne ili srebrne satove koje ste odavno prestali da nosite, upotrebite iste kao sredstvo za dobijanje novčane pozajmice. Zlatni i srebrni satovi imaju određenu vrednost i iste možete dati u zalog i dobiti novac za rešavanje finansijskih problema. Zalagaonica Golden Masters odobrava novčane pozajmice na osnovu vašeg zaloga. Ukoliko se odlučite da u zalog date vaš sat, posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac. Satovi koje primamo kao predmet zaloga su:Golden Masters bavi se otkupom satova i to:

  • Zlatni satovi
  • Srebrni satovi

Zalog zlatnih satova

 

Poznato je da su zlatni satovi oduvek bili jako popularni i traženi u društvu. Njihova vrednost, samim tim što su izrađeni od zlata, nije mala. Da biste dobili novčanu pozajmicu u našoj zalagaonici, potrebno je da založite vaš zlatni sat. Iznos pozajmice koju smo u mogućnosti da vam odobrimo na osnovu vaše zaloga, saopštićemo Vam nakon procene vašeg zlatnog sata. Procenu vrše naši školovani stručnjaci iz ove oblasti. Vrednost vašeg zlatnog sata određuje sa na osnovu udela čistog zlata u leguri, odnosno finoće zlata. 

 

Zalog srebrnih satova 

 

Naravno, vrednost srebrnih satova manja je od vrednosti zlatnih satova. Ovaj odnos je sasvim normalan s obzirom da je odnos zlata i srebra na tržištu različit. Ipak i srebrni satovi imaju svoju vrednost na osnovu koje možete dobiti novčanu pozajmicu u našoj zalagaonici. Procena vašeg zaloga vrši se na isti način kao i kod zlatnih satova i posmatra se udeo čistog srebra. 

 

Zalog satova

 

Pored zlatnih i srebrnih satova, zalagaonica Golden Masters u zalog prima i sledeće vrste satova:

  • Džepni satovi
  • Zidni satovi
  • Kaminci
  • Ručni satovi

Za dodatne informacije posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a ili nas pozovite na brojeve telefona koje možete pronaći na stranici Kontakt.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati