second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog porcelana

 

U zalagaonici Golden Masters možete dobiti novčanu pozajmicu davanjem u zalog predmeta od porcelana. Zalog porcelana funkcioniše po principu davanja na čuvanje porcelanskog predmeta na određeno vreme predviđeno ugovorom, kao garancije za dobojeni novac. Po isteku ugovora predmet možete dobiti nazad za iznos novca koji ste dobili kada ste izvršili zalog porcelana uvećan za troškove čuvanja predmeta.

 

Količina novca koja ce može dobiti za zalog porcelana

 

Visina novčane pozajmice koju može obezbediti zalog porcelana zavisi od vrednosti samog predmeta. Naši stručnjaci će obaviti procenu Vašeg predmeta nakon čega ćete dobiti novac za zalog porcelana. Jako je bitno da porcelanski predmet nije oštećen. Za antikvarne porcelanske predmete može se dobiti značajna suma novca pri davanju u zalog. To je najbrži i najjednostavniji način da dobijete novčanu pozajmicu.

 

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog sve predmete od porcelana, od porcelanskih čajnika, šolja, vaza, svećnjaka, pa do posuđa i setova za ručavanje. Pored davanja u zalog porcelana uz novčanu pozajmicu kod nas možete izvršiti i prodaju porcelana tako što ćete porcelanske predmete dati u otkup.

 

Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac i uverite se u povoljnosti zaloga i otkupa predmeta od porcelana kod nas. Garantujemo diskreciju i momentalnu isplatu novca.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati