second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog ordenja

 

Orednje ima veliku, kako novčanu, tako i ličnu vrednost. Dodeljuje se pojedincu za ostvarene zasluge zarad opšteg dobra, drževe ili vladara. Za izradu ordenja najčešće se upotrebljavaju zlato, srebro, bronza, olovi ili legura metala. Ordenje je oduvek imalo oblik okrugle pločice sa ornamentima.

 

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog ordenje kao garanciju za izdatu novčanu pozajmicu. To je način na koji možete iskoristiti orden koji posedujete da prebrodite postojeću finansijsku situaciju, a da ga ne izgubite trajno. Vraćanjem novca i plaćanjem troškova čuvanja dobijate orden natrag.

 

Visina novčane pozajmice koju obezbeđuje zalog ordenja

 

Vrsta materijala od koga je orden izrađen, veličina i težina ordena, kao i njegov dizajn su faktori na osnovu kojih se određuje visina pozajmice za zalog ordenja. I značenje ordena, odnosno zasluga za koju je dodeljen, ima uticaja na određivanje količine novca. Za zlatni orden se može dobiti najviša pozajmica. Procenu vrednosti ordenja u zalagaonici Golden Masters vrše vrsni stručnjaci iz oblasti feleristike i numizmatike.

 

Ukoliko ordenje koje posedujete nema velike lične vrednosti za Vas, kod nas ga možete dati na otkup, i na taj način zaraditi značajnu sumu novca. Nalazimo se u Lominoj broj 5, u tržnom centru Zeleni venac. Dođite i uverite se u pogodnosti zaloga i otkupa ordenja koje nudimo.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati