second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog nakita

 

Da li ste u situaciji da Vam je hitno potreban novac a da ne želite da do njega dođete prodajom svog dragocenog nakita? Ukoliko ste u takvoj situaciji, predlažemo da zatražite novčanu pozajmicu a da vaš nakit date u zalog. Pitate se kako? Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu vašeg zaloga. Dakle, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu na osnovu procene vašeg nakita. Procena vašeg nakita vrši se na licu mesta od strane naših zaposlenih. Nakon procene, saopštićemo Vam iznos pozajmice koju možete dobiti i nakon usaglašavanja pristupamo potpisivanju ugovora. Kada je reč o vašem nakitu koji predstavlja predmet zaloga, on može biti: :

  • Zlatni nakit
  • Srebrni nakit

Sa sigurnošču tvrdimo da ćete biti zadovoljni iznosom pozajmice koju smo spremni da vam odobrimo. Nakit je u stvari složena reč koja obuhvata ogrlice, prstenje, narukvice, lančiće i ostalo. Uloga nakita je prevashodno ukrasna.

 

Zalagaonica GM procenjuje vrednost nakita na licu mesta!

 

Naši stručnjaci proceniće vrednost vašeg nakita koji ste spremni da date kao zalog, zarad dobijanja novčane pozajmice. Iznos pozajmice saopštavamo odmah. Garantujemo da ćete biti zadovoljni. Ne brinite ukoliko je vaš nakit oštećen ili star. Prilikom procene posmatramo prevashodno količinu zlata ili srebra od kojeg je komad nakita napravljen.Što je veći udeo čistog zlata ili srebra, veća je vrednost samog nakita ali i vrednost pozajmice koju ćete dobiti.

 

Savetujemo da posetite našu zalagaonicu, koja se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac i saznate koliko vredi vaš nakit. U svakom slučaju, za dodatna pitanja možete nas kontaktirati preko stranice Kontakt.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati