second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog lomljenog zlata

 

Da li vam je hitno potrebna novčana pozajmica kako bi rešili goruće finansijske probleme? Ukoliko je odgovor potvrdan, onda Vam stojimo na raspolaganju. Zalagaonica Golden Masters nudi uslugu odobravanja novčanih pozajmica na osnovu vašeg zaloga. U zalog primamo i vaše lomljeno zlato. 

 

Šta je to lomljeno zlato?

 

Lomljeno zlato predstavlja svaku vrstu predmeta od zlata koji je oštećen ili van upotrebe. Nemojte smetnuti sa uma da zlato, ma kakvog oblika bilo, ima svoju vrednost. Dakle oštećeno zlato, kao sredstvo zaloga, može Vam obezbediti novčanu pozajmicu i rešiti vaše finansijske probleme.

 

Proces odobravanja pozajmice Golden Masters zalagaonice

 

Zalagaonica Golden Masters može se pohvaliti uspešnim poslovanjem dugim preko dve decenije. Zadovoljstvo naših klijenata i konstantno usavršavanje garantuju uspešnu saradnju. Sa ponosom možemo istaći da posedujemo sertifikate pozantih aukcijskih kuća kao što su Sotheby's i Christies, kao i da smo članovi GIA Alumni Asocijacije.

 

U prostorijama naše zalagaonice procenjuje se vaš zalog koji vam može obezbediti novčanu pozajmicu. Procenu vrše naši školovani stručnjaci koji će vam u kartkom vremenskom periodu saopštiti koliko je novca naša zalagaonnica spremna da odobri kao vid pozajmice. Nakon usaglašavanja pristupa se potpisivanju ugovora kojim su definisana sva prava i obaveze obe stranke, klijenta i zalagaonice.

 

Ugovor se potpisuje na period od mesec dana i moguće ga je produžiti ukoliko na dan dospeća klijent nije u mogućnosti da izmiri iznos pozajmice uvećan za troškove čuvanja predmeta zaloga. Više o novčanim pozajmicama i procesu odobravanja pročitajte ovde.

 

Ukoliko ste pak rešili da se otarasite vašeg lomljenog zlata a da pritom nešto i zaradite, onda vas pozivamo da obavezno posetite naš lokal i date vaše lomljeno zlato u otkup. Na stranici Otkup lomljenog zlata informišite se više o ovoj temi.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati