second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog kristala

 

Ukoliko posedujete kristalne predmete, a hitno Vam je potrebna novčana pozajmica mi imamo idealno rešenje za Vas. U zalagaonici Golden Masters možete dobiti novac na zajam, a kao zalog možete dati kristalni predmet. Kada prebrodite finansijsku krizu Vaš predmet od kristala možete dobiti natrag vraćanjem dobijenog novca i plaćanjem usluge za čuvanje predmeta.

 

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog sve predmete izrađene od kristalnog stakla. Kao zalog za novčanu pozajmicu možete dati kristalni nakit, figure od kristala, kristalno posuđe.

 

Visina novčane pozajmice koju možete dobiti za zalog kristala

 

Količina novca koju ćete dobiti davanjem u zalog kristalnog predmeta zavisi od njegove vrednosti i očuvanosti. Antikvarni predmeti od kristalnog stakla imaju veću vrednost, pa je i pozajmica koja se dobija njihovim davanjem za zalog nešto viša.

 

Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac gde ćete besplatno dobiti procenu vrednosti Vašeg predmeta od strane naših stručnjaka. Novac za zalog dobijate odmah po proceni vrednosti i potpisivanju ugovora o davanju predmeta za zalog. Ugovor se pravi na period od jednog meseca. Nakon isteka roka, ugovor se može produžiti.

 

Ukoliko želite trajno da se rešite nekog kristalnog predmeta kod nas ga možete dati u otkup po vrlo povoljnim uslovima.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati