second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalagaonica GM uzima u zalog dukate

 

Šta su to dukati? Dukat je u narodu pozant kao zlatnik koji je korišćen u skoro svim delovima evropskog kontinenta do starta Prvog svetskog rata. Dukat je bio i ostao specifičan po tome što je njegova struktura sačinjena od čak 98,6% zlata ili srebra. Prostije rečeno, njihova vrednost na tržištu nije mala!

 

Zalagaonica Golden Masters odobrava novčane pozajmice na osnovu vašeg zaloga u koji spadaju i dukati. Naša zalagaonica, kada je reč o dukatima prima u zalog:

  • Zlatne dukate
  • Srebrne dukate

Ukoliko Vam je potrebna novčana pozajmica u najkraćem mogućem roku, a pritom posedujete dukate, predlažemo da posetite naš lokal i da iste date u zalog. Na osnovu njihove vrednosti odobrićemo određeni iznos pozajmice kojom ćete garantovano biti zadovoljni. 

 

Vrednost vaših zlatnih ili srebrnih dukata procenjuje se na licu mesta od strane naših stručnjaka. Nakon izvršene procene, u okviru naše zalagaonice, ponudićemo vam iznos novčane pozajmice koju smo u mogućnosti da odobrimo. Nakon vašeg pristanka pristupamo izradi i potpisivanju ugovora. Ceo proces odobravanja pozajmice odvija se jako brzo i za par minuta napustićete naše prostorije sa novcem u džepu.

 

Posetite naš lokal koji se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac ili se za dodatna pitanja informišite preko stranice Kontakt.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati