second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog dragog kamenja

 

Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu vašeg zaloga koji može biti u vidu dragog kamenja. Garantujemo odlične uslove, odnosno maksimalan iznos pozajmice u odnosu na vrednost vašeg zaloga. Pozajmica se odobrava i isplaćuje na licu mesta, odmah nakon procene zaloga i potpisanog ugovora. Posetite našu zalagaonicu u okviru TC Zeleni venac, ulica Lomina 5a, i uverite se sami. Zalog dragog kamenja,u suštini podrazumeva:

  • Zalog dijamanata
  • Zalog brilijanata

 

Zalog dijamanata

 

Zbog čega dijamant toliko oduševljava narod? Da li je to zbog njegove lepote koja proističe na osnovu neviđenog prelamanja svetlosti koja prolazi kroz vrh dijamanta ili možda zbog njegove dugotrajnosti. Ne postoji tvrđi materijal od dijamanta. Dijamant se jako teško može pronaći u prirodi pa je njegova vrednost ogromna. Da li Vam je neophodna kratkoročna finansijska pozajmica? Ukoliko posedujete dijamante, dajte ih u zalog u našoj zalagaonici i mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku, u odnosu na vrednost vašeg dijamanta odobriti određeni iznos novčane pozajmice.Za više informacija, posetite nas ili kontaktirajte preko stranice Kontakt

 

 

Zalog brilijanata

 

Brilijant je zapravo brušeni dijamant. Svojim izgledom, brilijant podseća na kupu. Uloga brilijanta je da poveća količinu svetlosti koja prolazi kroz vrh dijamanta. Težinu brilijanta određuje broj karata, gde 1 karat teži 0,2 grama. Procena kvaliteta jednog brilijanta posmatra se preko kocepta 4C. Vrednost brilijanata je velika. Kao i dijamante, zalagaonica Goldem Masters i brilijante prima u zalog na osnovu kojih odobrava novčane pozajmice, kratkoročne naravno. Nakon procene vašeg brilijanta i vaše potvrde da se ste saglasni sa iznosom pozajmice koju nudimo, pristupa se potpisivanju ugovora. Čitav proces procene i odobravanja novčane pozamice odvija se na licu mesta i traje svega nekoliko minuta.

 

 

Pored zaloga vašeg dragog kamenja, pružamo i pomoć prilikom odabira vašeg dragulja za vas ili vama dragu osobu.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati