second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog automobila, motora i plovila

 

Sa zalagačkim zajmovima sada možete dobiti hitan zajam. Ako imate vozilo koje ne koristite svakodnevno, ovakvim zajmom možete doći do novca koji vam je potreban trenutno.

Ako tražite zalagaonicu za vase vozilo, prihvatamo sve od klasičnih automobila, motora i plovila do najnovijih modela. Brzo dođite do zajma sa našim zalagačkim auto programom.


Do kolikog zajma se može doći zalaganjem vozila?


Količina novca koju možete dobiti za zalog automobila zavisi od vrednosti vašeg vozila. Za utvrđivanje cene, koristimo standardni kalkulator vrijednosti vozila. Kredit koji vam nudimo zasniva se na toj vrednosti.

Radimo naporno da biste dobili ono što vam treba, jer razumemo kroz šta prolazite. Lako je dobiti zajam za automobil kod nas. Samo prepustite našim proceniteljima da vam pomognu da dobijete najveću vrednost za vaš automobil, motor ili plovilo.


Šta je potrebno da biste založili vaše vozilo?


Vozila moraju biti isplaćena u potpunosti i morate ga posedovati kako bi se kvalifikovali za naše zajmove. Morate biti vlasnik ili posedovati overeno punomoćje. Vozila moraju imati registarke tablice Republike Srbije, moraju biti registrovana.


Ako imate sve navedeno, vrlo brzo ćete dobiti novac od zaloga.


Nalazimo se u tržnom centru Zeleni venac, posetite nas i uverite se zašto smo najbolji. Garantovana diskrecija i brza isplata novca. Za sve druge informacije kontaktirajte nas preko kontakt strane.

 

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati