second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog antikviteta

 

Antikvitetima se smatraju predmeti koji imaju veliku umetničku ili istorijsku vrednost, kao i dug vek postojanja. Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog antikvarne predmete različitog tipa.

 

Davanjem antikviteta kao zalog, dobijate na zajam određenu količinu novca. Na taj način možete rešiti finansijski problem, a da ne izgubite trajno Vaš antikvarni predmet. Pri davanju antikviteta za zalog potpisuje se ugovor čija trajnost je 30 dana. Po vraćanju pozajmice dobijate antikvitet natrag. Ukoliko niste u mogućnosti da vratite pozajmicu u dogovorenom roku ugovor se može produžiti.

 

Zalog antikviteta – vrste antikviteta koje se prihvataju kao zalog

 

U zalog kao garanciju za izdatu novčanu pozajmicu možete dati:

  • Antikvarni nameštaj
  • Antikvarni nakit
  • Antikvarne predmete od porcelana
  • Kristalne antikvitete
  • Umetnička dela koja imaju antikvarnu vrednost i
  • Druge antikvarne predmete.

Visina novčane pozajmice za zalog antikviteta

 

Količina novca koja se može dobiti davanjem antikviteta kao zalog zavisi od umetničke, kolekcionarske, istorijske i praktične vrednosti antikvarnog predmeta. Očuvanost, poreklo i autentičnost su parametri koji se vrednuju pri proceni vrednosti antikviteta koji se daje kao zalog.

 

Ukoliko smatrate da posedujete antikvarni predmet u zalagaonici Golden Masters možete dobiti besplatnu procenu vrednosti. Pored Davanja pozajmica za zalog antikviteta, vršimo i otkup antikvarnih predmeta po vrlo povoljnim uslovima. Za sve informacije možete nas kontaktirati ili posetiti u tržnom centru Zeleni venac.

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati