second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalog antičkog nameštaja

 

Interesovanje za antički nameštaj postojalo je još u vreme antičkog Rima, i ne jenjava ni danas. Prema propisima vlade SAD-a komad nameštaja se smatra antikvitetom ako je u momentu razmatranja njegove vrednosti stariji od sto godina. Zalagaonica Golden Masters prihvata komade antičkog nameštaja, kao zalog za pozajmljeni novac.

 

Postupak davanja antičkog nameštaja u zalog isti je kao i za ostale dragocenosti. Stručnjaci iz te oblasti vrše procenu vrednosti, a zatim zalagaonica predlaže visinu novčane pozajmice koju je u mogućnosti da isplati, nakon čega se pravi ugovor. Zalog antičkog nameštaja je odličan način da brzo ostvarite pozajmicu, po vrlo povoljnim uslovima. Nakon izmirivanja obaveza prema zalagaonici dobijate svoj komad antičkog nameštaja natrag.

 

Visina novčane pozajmice za zalog antičkog nameštaja

 

Vrednost antičkog nameštaja na tržištu je daleko veća nego verdnost ostalog nameštaja. Shodno tome za zalog antičkog nameštaja se može dobiti poprilično visoka novčana pozajmica koja odgovara njegovoj umetničkoj, kolekcionarskoj i istorijskoj vrednosti.

 

Procenu vrednosti antičkog nameštaja u zalagaonici Golden Masters obavljaju vrsni poznavaoci antikvarnih predmeta. Ključni parametri koji određuju visinu pozajmice su starost, poreklo i očuvanost komada antičkog nameštaja koji se daje kao zalog.

 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije ili nejasnoće. Možete nas pronaći u tržnom centru Zeleni venac, u Lominoj broj 5

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati