second_logo

ALUMNI MEMBER

Golden Masters zalagaonica Beograd-garancija uspeha 

 

Osnovni cilj  zalagaonice jeste da omogući našim klijentima brz i jednostavan način dobijanja pozajmice u vidu novca preko robe koju daju u zalogu. Prilikom dobijanja pozajmice, odnosno davanja robe u zalog neophodno je sastaviti i potpisati ugovor. Naša zalagaonica potpisuje ugovor sa svakim klijentom na mesečnom nivou a isti se može produžiti prilikom isteka. Zalagaonica Golden Masters  predstavlja lak, brz, proveren način ukoliko Vam je hitno potreban novac radi regulisanja vaših potreba.

 

Kada je u pitanju Golden Masters zalagaonica Beograd je odlično mesto za sigurno čuvanje vaših dragocenih predmeta koji se daju u zalog.

 

Kako funkcionise zalagaonica Golden Masters u Beogradu

 

Kao što smo već naveli naša zalagaonica u Beogradu je odlično rešenje ukoliko Vam je novac hitno potreban. Zadovoljstvo u radu sa nama garantujemo kroz odličnu saradanju sa našim postojećim klijentima dugu dvadeset godina. Naš princip rada ogleda se kroz sledeće činjenice:

  • Vaš zalog procenjuje se od strane naših stručnjaka na licu mesta
  • Neophodno je posedovanje važećeg ličnog dokumenta ( osobe mlađe od 20 godina nemaju pravo na naše usluge )
  • Sa klijentom se postiže dogovor oko procenjene vrednosti zaloga kao i o troškovima čuvanja istog
  • Obavezno potpisivanje ugovora
  • Isplata zaloga
  • Predmeti zaloga su bezbedno upakovani i čuvaju se od strane zalagaonice do dana povratka klijentu
  • Predmete zaloga možete dobiti natrag nakon uplate pozajmljenog iznosa uvećanog za troškove čuvanja
  • Ukoliko niste u mogućnosti da izmirite iznos koji ste pozjmili na isteku ugovora, moguće je isti produžiti

Naša zalagaonica u Beogradu se pored davanja pozajmice uz obavezan zalog, bavi i otkupom raznih vrsta predmeta od zlata i srebra i ostalih dragocenih predmeta. Na stranici Otkup informišite se detaljnije o predmetima koje otkupljujemo.

 

Zalagaonica Golden Masters nije slučajno u ovom poslu. Posedujemo sertifikate čuvenih aukcijskih kuća Sotheby'sChristies. Takođe, članovi smo GIA Alumni Asocijacije što vam garantuje poslovanje sa školovanim stručnjacima u oblasti trgovine umetničkim delima, antikvitetima, brilijantima, dragog kamenja i ostalih dragoscenosti.

 

Zalagaonica iskustva

 

Pre nego što donesete odluku o zalogu ili prodaji vaših dragocenosti, savetujemo da nam se obratite kako biste još jednom proverili pravu vrednost vaših predmeta i koji je najbolji način da plasirate vaše dragocenosti na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet! 

 

"Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha"

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati