second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalagaonica Golden Masters vrši procenu Vašeg zaloga 

 

Kao što smo već naveli, naša zalagaonica u zalog prima veliki broj predmeta, od plemenitih metala, antikviteta, eletronike pa sve do motornih vozila. Zalagaonica Golden Masters garantuje sigurnost vaših založenih predmeta. Nakon isteka ugovora, moguće je isti produžiti ukoliko niste u mogućnosti da u dogovorenom roku vratite iznos pozajmice uvećane za iznos troškova čuvanja zaloga.

 

Procena vrednosti u okviru naše zalagaonice

 

Sa ponosom ističemo da se u okviru našeg zaposlenog osoblja nalaze stručnjaci koji se bave procenom vaših dragocenih predmeta koji su deo zaloga. Naši zaposleni su kvalifikovani za procenu vaše dragocenosti i nakon analize pred vas izlazimo sa konkretnom ponudom, odnosno sa iznosom pozajmice koju možemo da isplatimo. Nakon usmenog dogovora, pristupa se potpisivanju ugovora kojim je sve definisano. Ono što je dodatna opcija u okviru ugovora jeste što stranka kasnijom akcijom može otkupiti predmet zaloga i na taj način povratiti pravo svojine.

 

Zalagaonica Golden Masters je siguran, brz i lak nači da dođete do preko neophodnog novca kojim ćete rešiti svoje probleme. Garantujemo uspeh i obostrano zadovoljstvo. Za detaljnije informacije kontaktirajte nas ili posetite naš lokal. 

 

Pre svake odluke obratite nam se da biste još jednom proverili pravu vrednost vaših predmeta i koji je najbolji način da plasirate vaše dragocenosti na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet! Mi smo sertifikovani stručnjaci u oblasti trgovine umetničkim delima i antikvitetima ne samo na našim prostorima nego i šire.

 

Takođe, pružamo besplatnu profesionalnu pomoć/asistenciju prilikom kupovine i prodaje umetničkih dela, antikviteta i dragocenosti.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati