second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zubnog zlata

 

Kada govorimo o zubnom zlatu, treba napomenuti da ono sadži veću količinu zlata nego zlatni nakit. Kod zubnog zlata, procenat čistog zlata u leguri može se kretati čak do 91% pa čak i više. Sasvim je jasno da je zlato u odnosu na ostale plemenite, dragocene metale najpodobnije za investiranje. Ukoliko posedujete zubno zlato i želite da ga date u otkup a niste sigurni u njegovu vrednost, savetujemo da nas posetite u TC Zeleni venac, ulica Lomina 5a. 

 

Cena otkupa zubnog zlata

 

Prilikom posete naše zalagaonice koja se bavi posredovanjem kod otkupa zlata i naravno otkupa zubnog zlata, formiraćemo cenu vašeg predmeta koji dajete u otkup. Cena se formira na osnovu procene naših zaposlenih na licu mesta. Cena otkupa zlata, odnosno otkupa zubnog zlata formiraće se u odnosu na trenutnu cenu zlata na tržištu ali na osnovu finoće zlata. Finoća zlata predstavlja količinu čistog zlata u leguri. Naravno što je čistoća zlata veća, raste i cena otkupa zubnog zlata.

 

Otkup zlata - Golden Masters 

 

Na teritoriji Beograda postoji veliki broj antikvarnica, zalagaonica i zlatara koje se bave otkupom zlata ali ni jedna od njih ne nudi istu cenu. Zalagaonica Golden Masters garantuje najbolju cenu na tržištu kada je posredovanje prilikom otkupa zlata u pitanju. Naš lokal napustićete nasmejani i sa novcem u džepu.

 

Pored otkupa zubnog zlata, zalagaonica Golden Masters bavi se i :

 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati