second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zlatnog nakita

 

Ukoliko posedujete zlatni nakit koji je oštećen i ne želite da ga nosite na popravku, nemojte misliti da je isti manje vredan! Zalagaonica Golden Masters bavi se otkupom zlatnog nakita i nudi odlične uslove prilikom isplate. Naši zaposleni proceniće vaš nakit na licu mesta i ponuditi vam sjajnu cenu koju nećete moći da odbijete. Posetite nas i uverite se sami.

 

Kao što smo naveli, oštećen zlatni nakit ne znači da mu je vrednost manja. Prilikom otkupa nakita, procenjujemo koliki je udeo zlata u samom nakitu kao i njegova finoća. Na osnovu toga formiramo cenu koju smo spremni da platimo. 

 

Kako se forimira cena kod otkupa zlatnog nakita?

 

Finoća zlata u nakitu predstavlja procenat čistoće zlata. Kako se meri procenat čistoće zlata u nakitu? Procenat čistoće se meri količinom udela čistog zlata u samoj leguri. Ukoliko vaš nakit koji dajete u otkup ima veliki procenat ćistoće, budite sigurni da će cena otkupa nakita biti mnogo veća.

 

Kao što rekosmo, ne brinite ukoliko je vaš zlatni nakit oštećen jer se prilikom otkupa, nakit dalje koristi kao sirovina za izradu novih predmeta od zlata. Zapamtite, prilikom otkupa zlatnog nakita, gleda se količina zlata koja je sadržana u predmetu i na osnovu kojeg se formira cena. 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati