second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zlatnih satova

 

U okviru usluga koje nudi zalagaonica Golden Masters nalazi se i otkup zlatnih satova. Zlatni satovi su uvek bili jako tražena roba i zaista vredna. Otkup zlatnih satova vršimo u našem lokalu na Zelenom Vencu u Lominoj br. 5a. Posetite nas i saznajte koliko vredi vaš zlatni sat.

 

Bez obzira da li je vaš zlatni sat previše korišćen ili čak oštećen, to ne znači da nema vrednost. Saznajte njegovu vrednost i unovčite je. Kako? Posetite našu zalagaonicu, dozvolite da naša stručna lica procene vrednost vašeg zlatnog sata i zaradite novac.

 

Otkup zlatnih satova i formiranje cena

 

Kao što smo naveli, vrednost zlatnih satova prilikom otkupa procenjuju stručna lica i na osnovu procene formiraju cenu otkupa. Prilikom procene gleda se finoća zlata koju poseduje predmet otkupa. Finoću zlata određuje čistoća zlata, odnosno udeo čistog zlata u leguri. Što je udeo čistog zlata veći, raste i cena, i obrnuto.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati