second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zlatnih dukata

 

Da li posedujete zlatni dukat ili više njih a za koje smatrate da nemaju nikakvu vrednost u današnje vreme? Ukoliko je odgovor potvrdan, varate se. Zlatni dukati su izuzetno cenjeni na tržištu i za njihov otkup dobija se dobra cena. Savetujemo vam da posetite naš lokal na Zelenom Vencu i saznate vrednost vašeg zlatnog dukata.

 

Kod otkupa zlatnih dukata, kada je reč o količini novca koju možete očekivati,  potrebno je prevashodno proceniti dukat. To znači da je potrebno analizirati kolika je količina zlata od kojeg je dukat sačinjen. Pored količine zlata, vodi se računa i finoći. Finoća zlata je procenat čistog zlata u leguri. U okviru našeg lokala nalaze se stručnjaci koji će na licu mesta proceniti gore navedeno i odrediti cenu koja će vam biti ponuđena ukoliko se odlučite da date u otkup zlatne dukate.

 

Treba napomenuti da cena varira iz dana u dan. Na nju pored finoće zlata utiče i vrednost dinara. Na teritoriji Beograd nalazi se veliki broj radnji i firmi koje se bave otkupom zlatnih dukata. Zalagaonica Golden Masters ponudiće vam zadovoljavajuću cenu i garantujemo da ćete naš lokal napustiti sa osmehom na licu.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati