second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup tehnike

 

Zalagaonica Golden Masters ne bavi se isključivo otkupom dragocenosti, odnosno otkupom plemenitih metala i antikviteta. Mozete zaraditi novac davanjem u otkup vaše tehnike. Tehnika takođe poseduje određenu vrednost, za koju smo, nakon procene naših stručnjaka licu mesta, spremni da platimo određenu cenu. Ukoliko Vam je hitno potreban novac, a ne želite da pozajmicu dobijete tako što ćete vašu tehniku dati u zalog, onda je prodajte. Kao što smo naveli, procenu vaše tehnike vrše naši stručnjaci na licu mesta.

 

Zaradite ili pozajmite novac brzo i lako!

 

Čak i ako vam novac nije potreban, ali vam određeni predmeti tehnike zauzimaju prostor ili jednostavno želite da ih se rešite a da pritom i zaradite određeni novac, naša zalagaonica je pravo mesto za to. Pod otkupom tehnike podrazumevamo:

  • Laptopove
  • LCD televizore
  • Profesionalnu foto i digitalnu opremu
  • Kamere
  • Muzičke instrumente

Pored toga što navedene predmete možete dati u otkup, iste možete založiti i na osnovu njihove vrednosti dobiti kratkoročnu novčanu pozajmicu.

 

Posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, u okviru TC Zeleni venac i na licu mesta saznajte koliko vredi vaša tehnika, odnosno koliko smo novca spremni da ponudimo za istu, bilo da se radi o tehnici koja je predmet zaloga ili prodaje. Garantujemo odlične uslove i zadovoljstvo prilikom isplate. Za sve dodatne informacije predlažemo da nas kontaktirate putem stranice Kontakt.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati