second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebrnog nakita

 

Kao i kod zlatnog nakita, ili bilo kog drugog komada nakita koji u sebi sadrži zlato ili srebro, nemojte ga zanemariti  ako je nefunkcionalan ili oštećen. Takav nakit i dalje ima svoju vrednost i moguće ga je dati u otkup. Otkup srebrnog nakita je još jedna od usluga zalagaonice Golden Master. Sigurno je da imate minđuše, lančiće ili pak narukvice od srebra koje vam stoje sa strane, ne koristite ih ili su oštećene. Dajte ih u otkup, odnosno prodajte ih i zaradite novac.

 

Nama, kao ni drugim zalatarama i firmama kojima je otkup srebrnog nakita jedna od usluga, nije bitno u kakvom je stanju predmet koji se daje u otkup. Kada dajete u otkup srebrni nakit, posmatra se težina nakita kao i udeo srebra u njemu. Na osnovu toga se formira cena. Kada je proces otkupa srebrnog nakita gotov, taj komad nakita dalje predstavlja sirovinu od kojeg će se proizvesti novi srebrni predmet.

 

Otkup srebrnog nakita i njegova cena

 

Davanje u otkup srebrnog nakita, idealan je potez ukoliko vaš nakit stoji sa strane ili je oštećen a još više ukoliko vam je hitno potreban novac. Cena otkupa srebrnog nakita promenljiva je i zbog toga savetujemo da posetite naš lokal i da se o svemu raspitate. Naši zaposleni proceniće vaš komad srebrnog nakita na licu mesta i saopštiti vam cenu koju smo spremni da platimo za njega. Odluka je na vama. Cena se pre svega formira na osnovu težine ali i na osnovu zastupljenosti srebra u komadu nakita.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati