second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebrnjaka

 

Ukoliko posedujete stari srebrni novac, odnosno srebrnjake, znajte da iste možete dati u otkup i zaraditi novac. Kada govorimo o cenu srebrnjaka, ona se određuje na licu mesta od strane naših stručnih lica i zavisi pre svega od kvaliteta i srebra od kojeg je novac naparavljen. Takođe, kada je otkup srebranjaka u pitanju, na cenu će uticati i vrednost samog srebrnjaka odnosno količina čistoće srebra u okviru srebrnjaka.

 

Kada je reč o finoći srebranjaka, odnosno srebra u okviru njega, ona se meri udelom čistog srebra u leguri. Čisto srebro poseduje određene karakteristike kao što je mekoća. 

 

Otkup srebrnjaka nudi Golden Masters zalagaonica

 

Posetite naš lokal i donesite stari srebrni novac koji je vaše vlasništvo. Na licu mesta procenićemo njegovu vrednost i ponuditi odličnu cenu. Bićete zadovoljni. Za dodatne informacije kontaktirajte nas.

 

Davanjem u otkup srebrnjaka, rešićete manje finansijske probleme ili imati mogućnost za dalju investiciju zarađenog novca.

 

Pogledajte još:

 

OTKUP SREBRA                                             OTKUP SREBRNE POLUGE

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati