second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebrnih satova

 

Pored otkupa zlatnih satova, zalagaonica Golden Masters bavi se i otkupom srebrnih satova. Kao i zlatni, tako i srebrni satovi uvek predstavljaju veoma atraktivne akcesoare. Njihova prodajna vrednost nije mala pa samim tim ni otkup srebnih satova nije jeftin. Posetite naš lokal u Lominoj 5a u tržnom centru Zeleni Venac i saznajte koliko vredi vaš srebrni sat ukoliko želite da ga date u otkup..

 

Nemojte obraćati pažnju na to da li je vaš srebrni sat korišćen previše ili čak oštećen. Takvi srebrni satovi naravno da imaju svoju vrednost kada je otkup srebrnih satova u pitanju. Pitate se kako to? Prilikom otkupa srebrnih satova, gleda se količine srebra od koje je vaš akcesoar napravljen. Dajte vaš nepotrebni ili oštećeni srebrni sat u otkup i zaradite novac.

 

Otkup srebrnih satova i formiranje cena

 

Vrednost srebrnih satova određuje se na licu mesta od strane naših zaposlenih. Dakle na taj način formira se cena otkupa srebrnih satova. U toku procene srebrnog sata, posmatra se finoća srebra koju poseduje vas predmet koji se otkupljuje. Finoća srebra je količina čistog srebra u leguri. Ako je količina čistog srebra velika, raste i cena otkup srebrnih satova.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati