second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebrnih dukata

 

Da li se u vašem vlasništvu nalazi srebrni dukat ili više njih? Ako ih posedujete, da li ste se ponekad zapitali da li i koliko vrede? Ukoliko je odgovor na oba pitanja potvrdan, imate priliku da zaradite novac! Zalagaonica Golden Masters bavise otkupom srebrnih dukata.

 

Vama je sigurno važno da za svoj srebrni dukat dobijete što veći iznos novčanica kada ga dajete u otkup. Koliko ćete zaradatiti prilikom davanja u otkup srebrnih dukata, zavisi pre svega od finoće srebrnih dukata. Finoća srebrnih dukata je veoma bitan faktor kod formiranja cene. Naime, finoća srebrnih dukata predstavlja količinu čistog srebra u leguri. Kada je otkup srebrnih dukata u pitanju, zaposleni u našoj zalagaonici vrše procenu na licu mesta i saopštavaju Vam iznos koji je moguće isplatiti.

 

Otkupna cena srebrnih dukata

 

Kada je reč o otkupu srebrnih dukata, bitno je naglasiti da cena nije fiksna. Cena varira na dnevnom nivou. Od čega zavisi cena srebrnih dukata? Cena srebrnih dukata zavisi i varira u odnosu na trenutnu vrednost dinara. Kao što smo već naglasili na cenu utiče i finoća srebra koju sadrži srebrni dukat.

 

Srebni dukati, iako više nisu deo novčanog predmeta, nisu bezvredni. Srebrni dukati poseduju određenu vrednost koja zavisi od količine srebra od kojeg je izliven. Vraćamo se na prva dva pitanja. Ukoliko posedujete srebrne dukate i ne znate njihovu vrednost, posetite našu zalagaonicu i uverite se da nisu bezvredni. Zaradite novac i resite manje finansijske probleme.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati