second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebrne poluge

 

Danas veliki broj investitora poerd zlata ulaže i u srebro odnosno srebrne poluge. S obzirom da je vrednost srebra, odnosno njegova cena, po gramu znatno niža nego cena zlata, srebrne poluge se proizvode u ogromnim količinama. Težine srebrnih poluga kreću se od jednog do pet kilograma. Danas je investiranje u srebro zasita pametna odluka.

 

Ulaganjem u srebro i štednjom u obliku srebra, srebrnih poluga možete preživeti krizne periode tako što ćete ih dati u otkup, odnosno prodati i zaraditi novac. Otkupom srebrne poluge bavi se i naša zalagaonica Golden Masters.

 

Otkup srebra i srebrne poluge

 

Kao što smo naveli, vaše srebrne poluge možete dati u otkup u okviru naše zalagaonice koja se nalati u Lominoj 5, na Zelenom Vencu. Posetite naš lokal i na licu mesta saznajte vrednost vaše srebrne poluge. Cena srebrne poluge formira se u odnosu na finoću srebra odnosno udeo čistog srebra u leguri. Naravno, srebrne poluge nisu izrađene isključivo od čistog srebra s obzirom da je takvo srebro izuzetno mekano da bi se od njega pravili čvrsti predmeti.

 

Srebrne poluge se prave tako što se čisto srebro meša sa drugim metalom, obično bakrom. Usled takvog mešanja, poluga dobija na čvrstini. Otkup srebrne poluge vršimo po odličnim cenama i garantujemo da ćete naš lokal napustiti zadovoljni, sa osmehom na licu i punijim novčanikom. Procenu vaše srebrne poluge vrše naša stručna lica.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati