second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup srebra

 

Baš kao i zlato, tako i srebro spada u plemenite metale. Karakteristike srebra su rastegljivost, zatim mekoća i mogućnost lakog kovanja. Kroz istoriju, srebro se koristilo za izradu nakita, pa je iz tog razloga izuzetno pogodno za oblikovanje i izvlačenje tankih žica. Legure srebra pronalaze svoju primenu čak i oblasti elektrotehnike zbog svojih jedinstvenih kako fizičkih tako i hemijskih osobina.

 

Srebro se u odnosu na zlato drugačije ponaša pri dužem dodiru sa vazduhom. Naime, nakon izlaganja, srebro dobija sloh crne boje. Srebro se kao i zlato u prošlosti koristilo u trgovini i imalo je svoju vrednost. Od srebra i zlata kovan je novac ali i nakit.

 

Srebro se danas ali u prošlosti koristilo u velikim količinama za izradu nakita, ukrasa, posuđa i kovanog novca. Srebro ima svoju vrednost i sve je veći broj ljudi koji svoje predmete od srebra daju u otkup kako bi došli do novca. Zalagaonica Golden Masters nudi uslugu otkupa srebra, pri čemu smo posrednici između naših klijenata i partnera, i garantujemo vam odličnu cenu u zavisnosti od predmeta otkupa.

 

Potrebno je samo da posetite naš lokal, ponesete vaš predmet od srebra koji želite da date u otkup i naši zaposleni će ga na licu mesta proceniti i ponuditi cenu po gramu.

 

U okviru naše zalagaonice, kada je srebro u pitanju, posredujemo kod:

Otkup srebra i cena otkupa

 

Prilikom posete našeg lokala u nameri da date u otkup vaše srebro, garanutujemo da ćete biti jako zadovoljni cenom koju ćemo ponuditi. Saznajte vrednost vašeg srebra i rešite vaše finansijske probleme. Otarasite se predmeta od srebra koji vam samo skupljaju prašinu i na taj način dobro zaradite. Dajte ga u otkup. Posetite naš lokal ili nas kontaktirajte na brojeve telefona.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati