second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup satova od zlata i srebra

 

Ukoliko posedujete zlatne ili srebrne satove koje ste odavno prestali da nosite, recimo, jer su oštećeni, i ne odričite ih se tako lako, otkup satova koji vršimo je prava stvar za vas. Takvi satovi imaju svoju vrednost i za njih možete dobiti određenu kolićinu novca ukoliko se odlučite da ih date u otkup. Zalagaonica Golden Masters bavi se posredovanjem prilikom otkupa satova i to:

Otkup satova od zlata

 

Zlatni satovi su oduvek bili i dan danas su veoma traženi. Tačnije, zlatni satovi koji imaju duži vek postojanja oni su i vredniji, pa tako ako se odlučite za otkup satova za njih možete dobiti i više novca. Kao što im ime kaže izrađeni su od plemenitog metala, zlata. Zlatni satovi izrađeni su od žutog ili belog zlata. Oni su otporan na veliki broj uticaja poput sumpora, kiselina i vode. Ukoliko posedujete zlatni sat koji je za vas neupotrebljiv posetite naš lokal i saznajte koliko novca za njega možete dobiti, jer mi vršimo otkup satova po uslovima koji će vam sigurno odgovarati.

 

Srebrni satovi 

 

Srebrni satovi su naravno manje vredni u odnosu na zlatne satove ali to ne znači da je potražnja za njima manja. Vršimo otkup srebrnih satova po odličnim cenama u zavisnosti od količine srebra koja se procenjuje na licu mesta od strane naših stručnjaka.

 

Vršimo otkup satova po veoma povoljnim uslovima

 

Pogledajte vrste satova koje otkupljujemo:

  • Džepni satovi
  • Zidni satovi
  • Kaminci
  • Ručni satovi

Možete nas u svakom trenutku kontaktirati i dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju vezano za otkup satova, i budite sigurni da ćemo zajedno naći najbolje rešenje za vas.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati