second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup porcelana

 

Ukoliko ste nasledili ili dobili na poklon predmete od porcelana koje ne koristite i nemaju velikog ličnog značaja za Vas, onda je najbolje da ih date u otkup. Stavljanje na otkup porcelana može Vam doneti značajnu sumu novca.

 

Otkup porcelana – procena vrednosti

 

Kod nas možete izvršiti procenu vrednosti predmeta od porcelana. Određivanje vrednosti porcelanskih predmeta obavljaju vrsni poznavaoci ove oblasti. Najvažnije je da predmeti od porcelana koji se daju na otkup budu neoštećeni, jer se tada može postići visoka cena otkupa. Vrlo često se dešava da vlasnici predmeta od porcelana imaju u svojoj kolekciji pravi antikvitet, a da toga uopšte nisu svesni pre davanja na otkup. Antikvarni predmeti od porcelana postižu visoku cenu na trištu antikviteta. Pri njihovoj proceni pored očuvanosti, od velike važnosti su i poreklo, umetnički i istorijski značaj porcelanskog predmeta.

 

 

Kod nas možete dati na otkup porcelan koji posedujete. Vršimo otkup predmeta od porcelana svih oblika, dimenzija i namena. Ukrasni predmeti od porcelana, porcelanski čajnici, šolje, tacne, setovi za ručavanje, svećnjaci, vaze i svi drugi predmeti i posuđe od porcelana mogu biti dati na otkup. Garantujemo apsolutnu diskreciju i momentalnu isplatu novca za Vaš porcelan. Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac i informišite se o svim pogodnostima vezanim za otkup porcelana.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati