second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup nakita

 

Da li posedujete komad nakita izrađen od zlata ili srebra a da vam nije potreban? Ukoliko je odgovor potvrdan, savetujemo da isti date u otkup, odnosno da ga prodate. Zlatni ili srebrni nakit koji vam stoji sa strane mogao bi vam resiti manje finansijske probleme ukoliko ga prodate. Zalagaonica Golden Masters bavi se posredovanjem kod :

Garantujemo da ćete ponuđenom cenom biti zadovoljni. Nakit je zapravo zajedničko ime za ogrlice, narukvice, prstenje, lančiće itd. Nakit je uglavnom umetnički izrađen i njegova svrha je ukrasna. Nakit ne služi samo za nošenje na telu već i za ukrašavanje odeće, obuće i akcesora. Izrada nakita se u početku radila ručnom metodom dok je danas situacija da se proizvodi industrijski.

 

Kada je reč o nakitu za žene i muškarce, sigurno je teže isti napraviti za lepši pol. Naime, u ženski nakit uglavnom se ugrađuje kamenje koje nakitu povećava vrednost a samim tim i cenu prilikom otkupa. Zaposleni u okviru naše zalagaonice proceniće vrednost vašeg nakita na licu mesta i ponuditi vam odličnu cenu.

 

Otkup nakita i cena

 

Želite da date u otkup vaš nakit ali se plašite da li će biti primljen jer je oštećen? To je zabluda jer se prilikom otkupa nakita prvenstveno gleda zastupljenost zlata ili srebra. Što je zlato ili srebro više prisutnije, samim tim i vrednost, odnosno cena nakita raste.

 

Posetite naš lokal i uverite se u odlične uslove koje nudimo kada je otkup nakita u pitanju. Uvećajte vaše finansije prodajom nakita koji vam je nepotreban.

 

Zamena nakita

 

Da li ste znali da vaš stari i oštećeni nakit možete zameniti za novi? Zalagaonica Golden Masters nudi uslugu zamene vašeg nakita!  Vaš nakit možete zameniti za jeftiniji ili za skuplji uz doplatu. Na taj način imaćete novi, moderan ukrasni predmet koji možete zadržati za vas ili pokloniti vašim najdražim. U prevodu, postoji mogućnost da vaš stari nakit bez dodatnih troškova zamenite za potpuno novi komad. Usluga procene je besplatna.

 

Zamena nakita i postupak procene

 

Šta je potrebno da znate? U našu radnju donosite vaš zlatni ili srebrni komad nakita nakon čega ga naši zaposleni testiraju i procenjuju. Nakon što Vam se saopšti iznos, odnosno vrednost vašeg starog nakita, na vama je da odaberete komad nakita iz našeg asortimana u visini vrednosti, ili pak izvršiti doplatu ukoliko želite nešto skuplji komad nakita. Ukoliko je novi komad nakita jeftiniji u odnosu na vaš stari nakit, na licu mesta biće Vam isplaćena razlika u novcu. 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati