second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup medalja

 

Šta je to medalja? Medalja je ploćica kružnog oblika i izrađena je od metala i uglavnom je zakaćena za komad vrpce, kanapa. Medalja se može izraditi od zlata, srebra, bronze kao što je to slučaj sa medaljama na velikim sportskim takmičenjima. Naravno, medalje koje su izrađene od zlata, najviše vrede i ukoliko se daju u otkup može se zaraditi dobra količina novca.

 

Što je finoća zlata od kojeg je medalja sačinjena veća, tako i cena otkupa medalja raste. Šta je to finoća zlata? Kao što smo već objasnili više puta, finoća zlata je procenat čistoće zlata ili količina čistog zlata koja se nalazi u leguri. Kada je reč o otkupu medalja, finoća zlata se može videti na samom predmetu otkupa jer je urezana sitnim brojevima.

 

Dakle, medalje se pored počasne svrhe, mogu dati u otkup, odnosno prodti i tako zraditi novac u odnosu na vrednost koju medalje poseduju. Posredovanje prilikom otkupa medalja je takođe usluga koju nudi zalagaonica Golden Masters. Posetite nas ili se putem telefona informišite o otkupu medalja.

 

Cena otkupa medalja formira se na licu mesta nakon procene naših zaposlenih. Za sva dodatna pitanja vezana za otkup medalja, obratite nam se putem stranice kontakt

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati