second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup lomljenog zlata

 

Pod pojmom lomljenog zlata  spadaju oštećeni komadi zlatnog nakita i ostali predmeti izrađeni od zlata. Veliki broj zlatara pod ovim pojmom smatra nošeni nakit koji će dalje služiti kao sirovina za proizvodnju novog komada nakita. Takođe, ogroman je broj slučajeva gde se vaš nakit koji je iznosan i oštećen omalovažavan i okarakterisan kao bezvredan. Imajte na umu da to nije tačno. Bez obzira na stanje, vaš zlatni nakit je zapravo lomljeno zlato koje ima svoju vrednost i za koji prilikom otkupa lomljenog zlata možete dobiti određenu količinu novca.

 

Ukoliko posedujete određene količine lomljenog zlata, savetujemo vam da posetite naše lokal i da saznate koliko vaše zlato vredi, odnosno koliko novca možete dobiti za njega. Prilikom otkupa lomljenog zlata gleda se isključivo količina zlata i njegova vrednost bez obzira na stanje i funkcionalnost predmeta otkupa.

 

Otkup lomljenog zlata i njegova cena

 

Kada je reč o ceni grama zlata prilikom otkupa, ona zavisi od momentalne vrednosti zlata u okviru svetske berze kao i vrednosti nacionalne valute. Pored toga, cena se formira i na osnovu stanja ponude i potražnje u određenom trenutku. Takođe, kada je otkup lomljenog zlata u pitanju, na cenu utiče i finoća sadržanog zlata, odnosno udeo čistog zlata u leguri. 

 

Ukoliko se odlučite da date u otkup lomljeno zlato, posetite zalagaonicu Golden Masters i na licu mesta saznajte vrednost vašeg zlata. Naša stručna lica anliziraće vaš komad nakita i saopštiti vam cenu po kojoj smo radi da otkupimo vaše lomljeno zlato. Napominjemo da se naša zalagaonica bavi posredovanjem između naših klijenata i ovlašćenih partnera kada je otkup zlata u pitanju. 

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati