second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup kristala

 

Verovatno ste i Vi od svoje bake ili majke nasledili različite čaše, zdjele, čajnike i druge posude od kristala. Razumljivo je da svi želimo za sebe nešto novo i moderno, a to isključuje kristalne predmete. Ukoliko ne želite da nasleđene kristale držite po vitrinama gde bi samo sakupljali prašinu, a još manje u kutijama, koje bi Vam smetale i pravile nered, savetujemo Vam da kristalne predmete date na otkup. Na taj način ćete osloboditi prostor za potrebnije stvari, a dobićete i značajnu sumu novca pri otkupu kristala.

 

Otkup kristala - cena

 

Kada se vrši otkup kristala najbitniji parametar je očuvanost samog kristalnog predmeta. Ako je kristal neoštećen i cena pri otkupu će biti veća. Kristalni predmeti mogu imati i antikvarnu vrednost i za otkup ovih kristala se dobija više novca, nego za kristalne predmete skorijeg datuma proizvodnje.

 

 

Kod nas možete dati na otkup sve predmete napravljene od kristalnog stakla, od kristalnog posuđa, ukrasnih figurica od kristala, pa do nakita od kristala. Procenu vrednosti Vaših kristalnih predmeta vrše vrsni stručnjaci. Isplata novca za otkup kristala se vrši odmah. Cene otkupa variraju iz dana u dan. Nudimo Vam otkup kristala po najpovoljnijim uslovima u gradu. Posetite nas i uverite se i sami. Nalazimo se u tržnom centru Zeleni venac, Lomina 5a. Takođe za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti preko stranice Kontakt.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati