second_logo

ALUMNI MEMBER

Otkup zlata, srebra i ostalih dragocenih predmeta

 

Zalagaonica Golden Masters pored usluge davanja pozajmica, bavi se i posredovanjem prilikom otkupa zlata, srebra i ostalih predmeta koji imaju vrednost, u ime i za račun naših ovlašćenih saradnika, Svaki od predmeta koji se stavljaju u otkup, procenjeni su od strane naših zaposlenih na licu mesta. Nudimo odlične uslove i garantujemo vam zadovoljstvo. Ukoliko vam je novac preko potreban a pri tome u vašem domu posedujete dragocene stvari koje vam skupljaju prašinu, odnosno nisu upotrebljivi, posetite našu zalagaonicu i mi ćemo ih rado otkupiti.

 

Cena otkupa zlata, srebra i ostalih dragocenosti zavisi od procene koja se vrši u okviru naše zalagaonice. Usluga otkupa dragocenosti podrazemava :

Otkup zlata i srebra

 

Veliki broj ljudi u svojim domovima poseduje dragocenosti od zlata ili srebra koje ne služe ničemu. Danas na teritoriji Srbije postoji veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata i srebra. Međutim mali je broj onih koji ovaj posao obavljaju pošteno i na zadovoljstvo klijenata. Zalagaonica Golden Masters ponosi se poslovanjem dugim dve decenije kao i zadovoljstvom klijenata u vidu saradnje. Ukoliko vam je novac neophodan, a posedujete predmete od zlata ili srebra, dajte ih u otkup. Posetite naš lokal ili nas kontaktirajte. Garantujemo vam fer uslove i dobru cenu u zavisnosti od finoće zlata i srebra.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati