second_logo

ALUMNI MEMBER

Zalagaonica Golden Masters i naš Antique gift shop

 

"O ukusima se ne raspravlja" ili na latinskom "De gustibus non est disputandum" !

 

Zaista je tako, ali kada govorimo o antici, zaista nema mesta raspravi. Zalagaonica Golden Masters u okviru svog Antique gift shopa nudi odlične poklone za vas i vaše najdraže. Naši pokloni su odličnog kvaliteta i trajne vrednosti. Ovakvi pokloni pogodni su za svaku priliku.

 

U Antique gift shop, tj poklone koje možete pronaći za svaku priliku, spadaju:

  • Zlato
  • Srebro
  • Porcelan
  • Umetničke slike
  • Nameštaj
  • i mnogi drugi antikviteti... 

Obradujte vaše najdraže poklonom trajne vrednosti i odlično kvaliteta. Posetite naš lokal i uz savet naših zaposlenih odaberite pravi poklon koji će izmamiti osmeh na licima vaših najmilijih. S obzirom na površinu lokala i usled nemogućnosti da izložimo sve proizvode, obezbedili smo mogućnost kataloškog naručivanja. Za dodatne informacije vezane za katalog obratite nam se putem stranice Kontakt.

POSLEDNJE SA BLOGA
U Srbiji sve više trgovaca zlatom

Veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata otvoreno je prethodne godine na teritoriji Srbije. Jedini uslov za obavljanje ove delatnosti je registracija firme koja se bavi proizvodnjom predmeta od dragocenih metala.

Saznaj više...
Otkup zlata na listi poslova za pranje novca

Prema mišljenju stručnjaka, otkup zlata je po najnovijoj listi poslova koji su pogodni za pranje novca, jako visoko plasiran. Zbog toga i ne čudi sve veći broj firmi, radnji koje se sve češće otvaraju na teritoriji Srbije.

Saznaj više...
Nakitom se plaćaju računi

Otkup zlata je danas sve učestaliji posao, i zaista unosan. Otkup zlata se vrši u zlatarama, menjačnicama pa čak i frizerskim salonima. Prema zvaničnim podacima, otkup zlata sme da se bavi 880 radnji na teritoriji Srbije. 

Saznaj više...
Gde trgujete vašim zlatom?
U ovlaščenim zlatarama
Menjačnicama
Bilo kom lokalu koji se bavi otkupom
Preko interneta
Rezultati